08-22 21 02
kontakt@rorexperten.com

Rörmokare Sollentuna

Ett professionella Rörmokare

Rörexperten finns överallt i hela Sollentuna och har VVS jour dygnet runt, 365 dagar om året. Vi utför VVS åt allt från privatpersoner till byggfirmor, fastighetsförvaltare till bostadsrättsföreningar. Vi har såklart även serviceavtal där du som kund erbjuds hjälp och underhåll året runt. Behöver du anlita professionella rörmokare i Bromma omnejd, så tveka inte att ringa oss på 08-22 21 02.

När du behöver rörmokare akut

Kanske har du fått en akut läcka och söker en rörmokare Bromma eller en rörmokare Hägersten? En spricka i rör eller ledning och akut behöver en rörmokare Nacka? Stopp i avlopp, dusch eller toalett, och akut behöver en rörmokare Sollentuna fastän det är sent på kvällen och helg? Inga problem, Rörexperten har VVS jour 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, och vi kommer alltid ut snabbt till dig i Stockholm när du behöver det.

Rörmokare för både små och stora jobb

Vi kan erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser på tjänster inom rör och VVS. Dessutom är vi försäkrade genom Trygg-Hansa. Våra professionella rörmokare i Bromma, Nacka, Sollentuna, Hägersten och hela Stockholm med omnejd ser till att du alltid får det slutresultat du förväntar dig. Vare sig det handlar om en droppande kran, eller en kraftig vattenläcka, så kan vi alltid hjälpa våra kunder. Inga jobb är för stora eller små.

Behöriga rörmokare med stor erfarenhet

Vi på Rörexperten strävar alltid efter att du som kund ska få dina problem åtgärdade så snabbt som möjligt. Våra rörmokare i Bromma, Hägersten, Nacka, Sollentuna, och överallt i Stockholm finns alltid till din tjänst bara ett samtal bort. Hos oss anlitar du behöriga rörmokare med stor erfarenhet som kan hjälpa dig med allt från stopp i avlopp, dusch och toalett, till att fixa vattenläckor, rör och ledningar, och mycket mer.

Med Rörexperten får du som kund alltid ett trevligt bemötande och våra konkurrenskraftiga priser är alltid enligt offert/överenskommelse. Välkommen att kontakta oss dygnet runt på 08-22 21 02.

Rörmokare i Sollentuna, Nacka, Hägersten, Bromma